Pasar al contenido principal

Política de galetes (cookies)

QUÈ SÓN LES GALETES?

Aquest lloc web utilitza galetes i/o tecnologies similars que emmagatzemen i recuperen informació quan navegau. En general, aquestes tecnologies poden servir per a finalitats molt diverses, com per exemple conèixer-vos com a usuari, obtenir informació sobre els vostres hàbits de navegació o personalitzar la forma en què es mostra el contingut.

Es poden distingir dos tipus de galetes: les galetes pròpies, és a dir, que genera i gestiona el titular del web, i les galetes de tercers, o sigui, les que generen serveis o proveïdors externs i proporcionen una eina o una funcionalitat integrada al web.

Els usos concrets que feim d'aquestes tecnologies es descriuen a continuació.

QUIN TIPUS DE GALETES UTILITZAM I PER A QUÈ?

Utilitzam galetes tècniques, indispensables per a la navegació i la utilització de les diferents opcions i serveis del lloc web, com ara:

Controlar el trànsit i la comunicació de dades. Identificar la sessió. Accedir a parts d'accés restringit. Recordar els elements que integren una comanda. Fer el procés de compra d'una comanda i gestionar-ne el pagament. Controlar el frau vinculat a la seguretat del servei. Fer la sol·licitud d'inscripció o participació en un esdeveniment. Comptar visites a l'efecte de la facturació de llicències del programari amb el qual funciona el servei (lloc web, plataforma o aplicació). Emprar elements de seguretat durant la navegació. Emmagatzemar continguts per a la difusió de vídeos o de so. Habilitar continguts dinàmics (per exemple, animació de càrrega d'un text o imatge). Compartir continguts a través de xarxes socials.

També s'inclouen en aquesta categoria les galetes destinades a la gestió dels espais publicitaris del web sobre la base de criteris tècnics, com és ara el contingut editat, la freqüència en què es mostren els anuncis o el control de l'origen del client potencial quan aquest hagi activat un enllaç publicitari des d'un web adherit a programes de màrqueting per afiliació.

Aquestes galetes queden exemptes del compliment de les obligacions establertes a l'article 22.2 de la LSSI.